tiistai 3. syyskuuta 2013

Kaupungin monroelaisin leffavisa saapuu jälleen!

Kaleerit Kalenterit esiin! Sillä kesälomat on pidetty ja on aika palata pöydän äärelle. Se pöytien pöytä löytyy keskiviikkoisin Ravintola Artturista Kauppakadulta, kun puoli seitsemän maissa Elokuvakerho Monroe kokoaa kaupungin leffafriikeimmät saman katon alle pitämään hauskaa (?) elokuvaan liittyvän turhan tiedon kanssa. Kyllä, Monroen Leffavisa on täällä jälleen kasvattaakseen harmaita hiuksia niiden jantelaisten cinefiilien päähän, jotka "luulevat olevansa jotakin". Viittaus Aksel Sandemosen henkiseen perintöön johtuu siitä, että huomisen ensimmäisen Visan teema liittyy jollain tapaa kirjailijoihin. Eli Hollywoodissa lahjojaan juoneiden tuhlanneiden Raymond Chandlerin ja William Faulknerin hengessä?

Tervetulleita ovat sekä vanhat baarikärpäset että uudet päiväperhoset! Tästä linkistä voi käydä tutustumassa Leffavisan sääntöihin - jotka löytyvät sieltä jostain ylimääräisen mökellyksen keskeltä.

Luvassa on palkintoja vähintään kolmelle parhaiten suoriutuneelle joukkueelle sekä pääpalkinto MonroeCupissa eniten irtopisteitä keränneelle mestareiden mestarille. Tiskiltä saa rahaa vastaan juotavaa ja syötävää - ilouutisena välitettäköön että iltapuolestakin Artturin keittiöstä saa lehtipihviä. Siis nyt voi visailla samalla pihviä mussuttaen! There is no spoon!

Musiikkia, omituisia teemoja, vielä omituisempia "visaosioita" ja teknisiä ongelmia - kaikkea tätä on tarjolla keskiviikkoisin Artturissa alkaen huomenna 4.9. kello 18.30! Feel lucky, punk!

Terveisin,

Monroen visajaosto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti