perjantai 16. lokakuuta 2009

Animen Yö loppuunmyyty

Elokuvakerho Monroen leipurikoulu tervehtii kaikkia perjantai-iltaa viettäviä elokuvan ystäviä keskeltä tuoreen suklaamuffinssin tuoksua.

Miyazaki-sarjamme huominen päätapahtuma Animen Yö myytiin tänään alkuillasta täyteen. Pahoittelumme mukaan mahtumattomille. Lippunsa ajoissa hankkineille: tervetuloa! Koettakaa tulla paikalle hyvissä ajoin ja varatkaa mukaan evästä ja hyvää mieltä. Niagarassa tulee olemaan hilpeää tungosta. Tapahtuman ovet avataan kello 19 ja sisään teatteriin pääsee 20.25. Pidämme elokuvien välissä hengähdystaukoja ja päätöselokuva Naapurini Totoro loppuu aamulla viiden maissa. Manga-teema näkyy salin ulkopuolellakin mm. Tampereen kaupunginkirjaston toimesta.

Kaiken kaikkiaan tiedossa on mahtava yö animen mestarin Miyazakin parissa. Luvassa on manga-aiheisia kirjoja myös myytävänä. Jos tulette ajoissa, pääsette mutustamaan suklaamuffinsseja. Jos ette, niin pääsette sentään osallistumaan suureen arvontaan. Palkinnot kerrotaan huomenna. Ne ovat varmasti yhtä kovia kuin yön elokuvatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti