keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Visan paluu & lisää hylättyjä synopsiksia

Monroen oma - ja kaupungin ainoa - leffavisa aloittaa vuoden 2013 tänään Ravintola Artturissa kello 18.30. Tästä eteenpäin leffatietäjät ovat tervetulleita kilvoittelemaan paremmuudessa - ja juomapalkinnoissa - viikottain kevään ajan. MonroeCupeissa, joita tullee kevään aikana kaksi, on kuusi osakilpailua. Tänään aloitetaan puhtaalta pöydältä, mutta yleensä visat ovat viime syksyiseen tapaan löyhästi teemoitettuja. Lisätietoja sivupalkissa. Myös tykättyjä vierasisäntiä on luvassa, jei!

Monroen ns. "Indiana Jones" -jaosto, joka tekee uupumatonta, triviaalia arkeologista työtä tuntemattoman elokuvahistorian säilyttämiseksi, julkaisee ohessa lisää löytöjä toteutumattomien hankkeiden arkistostaan. Tämä suppea otanta, höm, on mapitettu kansioon A niin kuin "aistillinen", ja koskevat hylättyjä, "rohkeiksi" tarkoitettuja tuotantoja, jotka lupaavista lähtökohdistaan huolimatta eivät ikävä kyllä löytäneet tietään hikisiin keskiyön näytöksiin.

Hylätyt XXX

Bin elämä/Life of Bi*
Pacific Rim Job
Miesten välisiä kosketteluja
Slutter Island
Pornetheus
Zero Dark Dirty
Five Easy Pieces of Ass
2001: A Space Orgasm

* Monroen saamien tietojen mukaan Ang Leen Oscareita kalastelevan filmin pohjalla olevan Yann Martelin romaanin oikeudet olisi alunperin hankkinut tuntematon pienstudio jossain San Fernando Valleyn alueella. Heidän versionsa olisi kertonut juuri kukkaan puhkeamaisillaan olevan intialaisneidon haaksirikosta mystiselle kelluvalle saarelle, jossa hänellä on saaren kumpaakin sukupuolta edustavien asukkaiden kanssa kokemuksia, jotka "saavat uskomaan Jumalaan". Varmaa tietoa ei ole siitä, pitikö elokuvasta tulla 3D, mutta voidaan joka tapauksessa pitää valitettavana, että tämä hanke kaatui selvästikin paljon tylsemmän tulkinnan tieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti