perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta kaikille työttömille näyttelijöille

...hyvää alkavaa vuotta kaikille työttömille elokuvakriitikoille, lohdullista uutta vuosikymmentä kaikille pitäjän ainoata elokuvateatteria pyörittäville ja parempaa vuotta jokaiselle silmälasipäiselle elokuvahullulle, joka ilta illan perään menee yksin katsomaan heijastuksia valkokankaalla.

Parempaa vuotta myös niille suomalaisille käsikirjoittajille ja ohjaajille, jotka tänäkään taakse jäävänä vuonna eivät löytäneet yhteyttä katsojiin eivätkä tavoittaneet tarinankerronnan salaisuuksia. Samoin olkoon vuosi 2010 onnellinen heille, jotka käyvät katsomassa sen aikana yhden elokuvan - sen Linnan romaanin pohjalta tehdyn.

Kaikille elokuvafestivaaleja kengännauhoista säästämällä järjestäville: toivontäyteistä vuotta 2010. Olkoon apurahoja myöntävät tahot hyvinvoivia ja kevyessä nousuhumalassa hakemuksianne lukiessaan.

Olkoon vielä tämä vuosi työntäyteistä aikaa myös jokaiselle projektorinkäyttäjien kiltaan kuuluvalle shamaanille. Toivon puolestanne, että elokuvasalien kylmä digitalisoiminen vuoksenne viivästyisi, ja ammattitaidolla alallanne olisi vielä merkitystä.

Ja parasta mahdollista vuotta 2010 kaikille Suomen elokuvakerhoille ja niiden tulisieluisille harrastajille. Toteutukoot kaikki toiveenne ja löytykööt kaikki himoitsemanne kopiot - KAVAn avulla tai ilman.

Hyvää elokuvavuotta 2010 kaikilta monroelaisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti