torstai 15. joulukuuta 2022

Viimeinen kuulutus vuoden viimeiseen Leffavisaan

Jos et keksi, mitä tehdä tänä iltana, liity seuraamme Rainan lämpimään tunnelmaan ja visauta itsesi jouluun.

Kello 19 käännämme avainta virtalukossa, ja iskemme ykköstä silmään erittäin autoiluhenkisessä erikoisvisassa. Tänä iltana katsomme leffaa - mikä oikein onkin, kerta elokuvakerho olemme - tai tarkemmin sanottuna sopivan mittaisiksi leikeltyjä kohtauksia elokuvista, joissa kumi käryää ja jarru on tuntematon käsite. Kokonaan videoleikkeille perustuvassa visassa on massiiviset neljä kierrosta ja kysymyksiä niin paljon, että pois tieltä ja kortti hyllylle saman tien.

Vuoden viimeisen Monroen Leffavisan kunniaksi on palkintoja tarjolla melko varmasti kaikille, jotka paikalle suhaavat. Tästä ensinnäkin kiitos Rainan baarille (kolmelle joukkueelle on luvassa juomapalkintoja) sekä erikoissponsorillemme Näsilinnankadulla: maan mainio Viiden Tähden Elokuvadivari tarjoaa leffahulluille dvd-viihdettä joulunpyhiksi. Myös meiltä Monroen puolesta on luvassa jotain pientä ensi viikonlopuksi...

Visa jää joulutauolle ja palaa tammikuussa torstai-iltoihin joka kolmas viikko. Rainassa, totta kai.

Monroen vuosi päättyy ylihuomenna Tim Burtonin Batman - Paluu -klassikon filminäytökseen. Jos olet nopea, ehdit vielä hankkia oman lippusi Niagaran kassalta (tai verkkosivuilta). Filkka pyörii lauantaina kello 20 alkaen.

Nähdään visassa ja leffassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti