keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Monroen Leffavisan loppuvuoden ohjelma

Ave morituri, Monroe te salutant!

Koska John Cleese ei vastaa puheluihin, jää tervehdyksemme puutteelliseen muotoon, eikä "Romanesin suku mennä taloon", vieläkään. Mutta jos roomalaiset olisivat tehneet kielestään helpomman, ei se ehkä olisi kuollut.

Ja sitä myöten, dissattuamme antiikin roomalaisia, pääsemme käsiksi elokuvakerhomme lähes antiikkisen Leffavisan loppuvuoden aikatauluun, joka näyttää tältä:

8.9. kello 19 (kuten aina): "Aika, vaikuttavaa"
17.9. kello 18 "Holy Bat Quiz!" ennen Batman-näytöstä
22.9.
27.10.
17.11.
15.12.

Muutokset mahdollisia, mutta epätodennäköisiä. Saattaa olla, että Monroen visakomitea saa vielä yhden visan mahtumaan johonkin väliin, mistä tiedotetaan sitten erikseen kanavia pitkin.

Huomenna siis visaillaan Rainassa seuraavan kerran. Löyhänä teemana on tällä kertaa aika. Esim. monissa kysymyksissä on aikaraja vastaamiselle, koska muuten kukaan ei ehdi kotiin torstain puolella. Tälläkin kertaa innovatiivisessa visatapahtumassamme on kaikenlaista kokeilevaa ja ennennäkemätöntä: ei suositella tutusta ja turvallisesta tykkääville.

Juomapalkintoja jaetaan visan lopuksi eniten pisteitä keränneille, mutta sen lisäksi on jaettavana pari kuumaa leffalippua sekä tämänkertaisen sponsorimme Ravintola Tivolin tarjous onnekkaimmille. Finlaysonissa toimiva Tivoli kuuluu kaupungin tasokkaimpiin vatsan täyttäjiin, ja aivan taatusti se on Tampereen paras tanskalaisia voileipiä tarjoileva ruokamesta. Suosittelemme lämpimästi, Finnkinon Plevnan kyljessä sijaitsevassa Tivolissa on helppoa käydä esim. seuraavalla leffateatterireissulla, ennen ja/tai jälkeen.

Huomisen visan ohjelma alkaa aikaisimmille paikalle ryntääjille jo 18.30, itse visa sitten tasan seitsemältä. Kierrosten välissä voi hakea tiskiltä ruokaa ja juomaa tai/ja jäädä katsomaan väliaikaohjelmaa.

Nähdään siis huomenna sekä tulevina viikkoina!

"Aikaa tappaessasi aika tappaa sinut." - Torsti Lehtinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti