keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Dude, where's my Quiz?!

Monroen Leffavisa, 14.vuosi, 24.3. kello 19 Cafe And Bar Rainassa, Kehräsaari/Niagara

Totta se on, mitä sitä enää kieltämään: yleisön pyynnöistä välittämättä Monroen klassinen Leffavisa tekee paluun.

Viime vuosi jäi väliin erään viruksen takia, mutta sillä välin elokuvateatteri Niagaran kanssa venomilaisessa symbioosissa elävä aulakuppila Raina sai uuden ilmeen, ja sinnehän porhaltaa Monroe tiukkoine kysymyksineen meteliä pitämään.

Että tervetuloa! Tervetuloa kaikki elokuvien ja visailun ystävät. Etenkin hyvien elokuvien, sillä meillä on elokuvakerhona tapana keskittyä lähinnä laatuun. Hyvä maku kannattaa, nääs. (Mistä puheen ollen, Peter Jacksonin loistava Bad Taste nähtävillä Niagaran arkistosarjassa ensi ma.)

Leffavisa järjestetään tänä keväänä noin kolmen viikon välein tai pari kertaa kuussa erilaisista arkipyhistä riippuen torstaisin. Aikeissa on tehdä jokunen visa myös kesäaikaan. Tässä kevään ensimmäisessä visassa teemoina ovat mm. rauha, Oscarit ja muut palkinnot, uudet elokuvat, vähän vanhemmat elokuvat ja Ennio Morricone (in memoriam) - musiikki on kovasti mukana ylipäätään.

Koska visassa vaihdetaan visailijoiden ja visanpitäjien kesken runsaasti kyniä, lappuja, katseita, nesteitä ymv. pyydämme edelleen katsomaan hygienian perään. Älkää yskikö toistenne naamalle ilman erillistä toivomusta ja lotratkaa käsidesin kanssa. Perusasiat.

Palkinnot sponsoroi visaan Cinemadrome-festivaali, Raina sekä Monroe itse. Cinemadromelta tulee voittajille vapareita ensi viikon tapahtumaan ja Rainalta pienet juomat; kakkoseksi tulleet saavat isot juomat; ja muiden joukkueiden kesken arvotaan vielä medium-juomat. Lähtökohtaisesti 4 juomaa per joukkue, ja niitä voi vaihtaa alkoholittomiin laajalla menulla. Illan päätteeksi arvotaan loton omaisesti vielä Monroen yllätyspalkintoja kaikkien visailijoiden kesken.

Ei meillä muuta. Kovasti onnea matkaan kaikille, ketkä huomenna saapuu kanssamme hauskaa pitämään. Elämä on laiffii, elokuva on Rainaa. (sensuroitu Monroen laadunvalvontakomitean toimesta)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti