torstai 3. kesäkuuta 2010

Kaupunkien välinen Superleffavisa ylihuomenna

"Buckle up, it's going to be a bumpy night!"


Mistä tietää, että jalo harrastus on muuttunut elämäntavaksi? Siitä, että leffavisan perässä on mentävä toiseen kaupunkiin.

Juuri näin ovat tehneet turkulaiset elokuvakahjot. Tieto Monroen alkuvuodesta viikottain järjestämästä visasta sai turkulaiset haastamaan tamperelaiset leffahullut. Niinpä Artturissa kerääntyvät vielä kerran liikkuvien kuvien vangiksi joutuneet turhan (lue: elintärkeän) tiedon haltijat mitä kiperimpien kysymysten äärelle ensi lauantaina kello 18.30. Kutsujoukkueiden lisäksi osallistumaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat - hauskintahan ei ole tietää, vaan arvata. Hyvässä seurassa, tietty.

Erityistapausta varten olemme laatineet erityisvisan. Se on alkuvuodesta tuttuja visoja hieman haastavampi (kyllä, luit oikein!), hauskempi ja pidempi, hyvinkin puolitoista tuntia kestoltaan, ja sisältää viisi osiota:

- ÄÄNINÄYTTEET (5 KPL)
- PERUSTRIVIA (10 KPL)
- YHDISTÄVÄ TEKIJÄ (5 KPL)
- VIHJEOSIO (5 KPL)
- MUSANÄYTTEET (5 KPL)

Muut lienevät itsensä selittäviä, mutta Yhdistävässä tekijässä on tarkoitus löytää yhteinen linkki esim. neljän elokuvan välillä. Se saattaa olla näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja tai vaikkapa tuotantoyhtiö, kysymyksestä riippuen. Joskus kysymyksessä annetaan ammatti jo valmiina ("Kuka näyttelijä...?), mutta jos näin ei ole, jo yhdistävä tekijä vailla nimeä saattaa tuoda yhden pisteen. Se toinen tulee tietysti täydellisestä vastauksesta. Ja vihjeosiossahan annamme yksi kerrallaan 4 pisteen, 2 pisteen ja lopuksi 1 pisteen vihjeet, joista joukkueet voivat valita mieleisensä.

Näin se menee, toiset kysymykset vaativat vain yleistietoa, mutta toiset ovat asianharrastajia varten. Joka tapauksessa kolme kirkkaimmin loistavaa joukkuetta palkitaan tuoppiin mahtuvilla palkinnoilla, ja kaikkein menestynein saa muistoksi jotain kotiin vietävää.

Toivotamme Teidät tervetulleiksi viettämään filmaattista iltaa kanssamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti