sunnuntai 30. toukokuuta 2010

5.6. Erikoisvisa Artturissa: Tampere kohtaa Turun!

Tamperelaisten ja turkulaisten elokuvakerhojen yhteistyönä kahden elokuvahullun kaupungin tietorikkaimmat leffatriviageekit kohtaavat Tampereella Ravintola Artturissa kesäkuun ensimmäisenä lauantaina 5.6. kello 18.30.

Kuin loistokkaana (tai surrealistisena) jälkinäytöksenä Monroen kevään mittaiselle leffavisaprojektille, kerhomme käy isännöimään tätä mittelöä kaupunkien välisestä paremmuudesta leffatietouden määrässä. Tilanteen valitettavan harvinaisen luonteen huomioiden teemme tulevasta visasta rakenteeltaan MonroeCupeista poikkeavan: tähän palaamme FilmiLiekissä lähempänä ensi lauantaita, mutta kysymyksiä on oleva runsaammin, osioita enemmän ja niiden järjestys uusi.

Turkulaisten vieraiden lisäksi paikalle on kutsuttu tai viimeistään tässä kutsutaan MonroeCupeissa parhaiten menestyneitä joukkueita: tervetuloa mm. 400 Kekkosta, Salamanteri ja Antero! Visa on kuitenkin avoin kaikkien osallistua, sillä pääasia ei ole ryppyotsainen päteminen, vaan leppoisa hauskanpito kesänvaloisan lauantain alkuillassa. Palkituiksi pääsevät kolme parasta joukkuetta, kuten tapana on. Ja Turusta saapuvillekin tiedoksi: seuraavana päivänä, sunnuntaina, Tampere-talossa konsertoi kitaristi John Williams, Kauriinmetsästäjän tunnussävelmän tulkitsija, joten kannattaa harkita Tampereella viivähtämistä lauantaita pidempään.

FilmiLiekki palaa vielä asiaan. Siihen saakka toivotamme kaikki leffahullut tervetulleiksi paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti